2021-03-10 13:14:16• hírek • Bede Emőke

Őrizetbe vették a magamutogatót

Képünk illusztráció. Forrás: Szatmár.ro archívum
Képünk illusztráció. Forrás: Szatmár.ro archívum

A rendszeresen tömegközlekedőknek valószínűleg volt már "szerencséjük" olyan utastársakhoz, akik szemérmet nem ismerve, a buszon mutogatták legbecsesebbnek gondolt testrészüket vagy végeztek önkielégítést. Sajnos Szatmárnémetiben sem ismeretlen a dolog, a helyi járatokon is könnyen belefuthat az ember a magamutogatókba.

A Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség bűnügyi nyomozói osztályának munkatársai kedden azonosítottak és elfogtak egy 55 éves, szatmári férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy egy nappal korábban, a helyi tömegközlekedési vállalat egyik autóbuszán nyilvánosan mutogatta nemi szervét. A férfit őrizetbe vették, szeméremsértés miatt nyomozást indítottak ellene, s a szerdai nap folyamán pedig javaslatot tesznek előzetes letartóztatására is.


Az ügy egyébként azt követően került a figyelem középpontjába, hogy a PresaSM egy 11 éves kislány által készített videót tett közzé, amin egyértelműen kivehető, hogy a buszon utazó férfi épp önkielégítést végez. Az említett híroldal úgy tudja, a férfi nem először csinált ilyet, és arra is volt már példa, hogy nőket, köztük kiskorú lányokat tapogatott, fogdosott a buszon. A híroldalnak nyilatkozó édesanya minden szülőt és gyermeket arra buzdít, hogy legyenek éberebbek, hiszen talán így megelőzhetők az ilyen és ehhez hasonló helyzetekből adódó szerencsétlenségek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: